Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

Estàs en :: Inicio > Informació > Control i anàlisi > SAIH > Otra Información Pluviológica (Datos provisionales sujetos a revisión)

Estadístiques Pluviometria SAIH (Datos provisionales sujetos a revisión)

Distribució Espacial de Precipitacions (Isohietas)

A continuació es mostren les gràfiques de Distribució Espacial de Precipitacions (Isohietas) elaborats a partir de dades obtinguts per la xarxa de sensors del sistema SAIH.

Informe Diari de Precipitacions

Conté la distribució espacial de les precipitacions registrades pels pluviómetros/ SAIH en el dia hidrològic seleccionat (de 08:00 a 08:00 de l'endemà). També mostra un mapa de la conca amb la ubicació dels pluviómetros SAIH i el valor de la seua precipitació acumulada en el dia hidrològic. Finalment presenta una taula amb el llistat de la precipitació en cada pluviómetro SAIH distribuïda per hores en el dia hidrològic seleccionat.

Calendario del mes: de setembre / 2019

Informe Diari de Precipitacions. Calendario del mes: de setembre / 2019
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Informe Mensual de Precipitacions

Conté la distribució espacial de les precipitacions registrades pels pluviómetros/ SAIH en el mes seleccionat. També mostra un mapa de la conca amb la ubicació dels pluviómetros SAIH i el valor de la seua precipitació acumulada en el mes. Finalment presenta una taula amb el llistat de la precipitació en cada pluviómetro SAIH distribuïda per dies en el mes.


Informe Mensual de Precipitacions (SETEMBRE 2019) Document PDF (562,28 KB)Informe Anual de Precipitacions

Conté la distribució espacial de les precipitacions registrades pels pluviómetros/ SAIH en l'Any hidrològic seleccionat. També mostra un mapa de la conca amb la ubicació dels pluviómetros SAIH i el valor de la seua precipitació acumulada en l'any hidrològic. Finalment presenta una taula amb el llistat de la precipitació en cada pluviómetro SAIH distribuïda per mesos en l'any hidrològic.Informe Anual de Precipitacions (2019) Document PDF (533,46 KB)

Tornar