Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

Estàs en :: Inicio > Sobre la CHS > Benvinguda

Benvinguda del Presidente

Com President de la Confederació Hidrogràfica del Segura i en nom dels treballadors d'aquest organisme vull donar la benvinguda als quals accedeixen a aquesta web i compartir amb ells la il·lusió que aquesta siga una valuosa eina de consulta i comunicació per a tota la nostra societat.

La Confederació Hidrogràfica del Segura gestiona des de la seua creació en 1926 una conca complexa i rica en matisos, paisatges i formes d'entendre l'aigua. Aquest organisme de conca considera essencial que la informació, que posem a la disposició dels ciutadans en general i dels usuaris en particular, siga clara, fàcil de manejar i suficientment detallada com perquè els problemes als quals ens enfrontem puguen ser abordats de forma conjunta. És per això que en aquesta web oferim tant dades històrics, com legals, administratius i tècnics, contínuament actualitzats, que permeten compartir amb els ciutadans, institucions i empreses que s'interessen per la conca del Segura, la nostra tasca i els nostres anhels.

La conca del Segura abasta un territori assotat des de temps immemorials per períodes de sequera i esporàdics episodis tormentosos, que han forjat l'esperit previsor de les seues gents. La Confederació Hidrogràfica del Segura s'ha adaptat d'igual forma a aquestes condicions especials i integra una gestió escrupolosa dels escassos volums hídriccs dels quals disposa amb una sèrie d'obres i eines tecnològiques que ajuden a contenir les avingudes estacionals. I tot això combinat amb el treball diari que implica la distribució dels recursos establits als usuaris.

Els convide a participar amb nosaltres en l'apassionant tasca de fer de la Confederació Hidrogràfica del Segura un lloc de trobada en l'evolució social, econòmica i mediambiental dels territoris que formen la Demarcació Hidrogràfica del Segura.

 

 

Miguel Ángel Ródenas Cañada. President.