Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

 Estàs en :: Inicio > Planificació > Cicle de Planificació 2009-2015 > Esdeveniments de Participació > mesa_agraria

CELEBRADA LA TAULA SECTORIAL AGRÀRIA

D'acord amb la intenció del MMA de fer efectiva la participació activa en el procés de planificació i com s'indica en el "Projecte de participació pública" en el procés de planificació s'ha previst la constitució de diverses taules sectorials.

La finalitat d'aquestes taules és establir el marc adequat per a desenvolupar aquesta participació pública activa entre els agents socials i econòmics i l'Oficina de Planificació Hidrològica de la Confederació Hidrogràfica del Segura.

Cultius hidropònics en San Pedro del Pinatar (Alacant)
Cultius hidropònics en San Pedro del Pinatar (Alacant)

En la taula sectorial agrària que és la major en nombre d'integrants, estan representades les entitats mes representatives del sector. El grup més nombrós està compost per les comunitats de regants amb orígens d'aigua de diversa procedència (superficials, subterrànies, transvasament) mentre que també estan convocats els sindicats agraris, les entitats que agrupen a cooperatives agràries i les associacions d'empresaris agraris.

Els integrants proposats inicialment per a la taula sectorial agrària són els següents:

  • Sindicats agraris: ASAJA-Albacete, ASAJA-Murcia, ASAJA-Alicante, ASAJA-Almería, COAG- IR Murcia, COAG-IR Castilla La Mancha, COAG-IR Almería, COAG-IR Valencia, UPA-Murcia , UPA-Castilla La Mancha, UPA-Andalucía, UPA-País Valenciano.
  • Economia social: Federación de Cooperativas Agrarias de Murcia (FECOAM), Unión de Cooperativas Agrarias de Castilla La Mancha (UCAMAN) , Unión Provincial Cooperativas Agrarias de Alicante (UPCAA), Federación Provincial Andaluza de Empresas Cooperativas Agrarias – Almería.
  • Empresaris agraris: Agrupación de conserveros de Alicante, Albacete y Murcia, Asociación de Productores Exportadores de Frutas, Uva de Mesa y otros Productos Agrarios. Murcia (APOEXPA), Federación Provincial de Empresarios de Frutos y Productos Hortícolas de Alicante. (FESPAL), Asociación de Productores-Exportadores de Frutas y Hortalizas de la Región de Murcia (PROEXPORT), Asociación Española de frutas y hortalizas lavadas listas para su empleo (IV Gama) (AFHORLA).
  • Comunitats de Regants: Sindicato central de Regantes del Acueducto Tajo-Segura (SCRATS), CR de Lorca, Riegos de Levante Margen Izquierda, CR Campo de Cartagena, CR El Porvenir, CR El Acueducto, CR Pilar de la Horada, Junta Central de Usuarios Regantes del Segura, Junta Central de Usuarios Vega Norte del Río Segura, Junta de Hacendados Huerta de Murcia, Juzgado Privativo de Aguas Orihuela, Juzgado Privativo de Aguas del Azud de Alfeitamí, Juzgado Privativo de Aguas de Callosa, CR Martínez Parras, CR Blanca, CR Abarán, CR Riegos de Levante (Margen Derecha), CR de Pinoso, CR de Crevillente, CR Jumilla Cañada del Judío, CR Ascoy, Benís y Carrasquilla, CR Mazarrón, CR Águilas y CR de Pulpí, Junta Central de regantes del Alto Segura

PRIMERA REUNIÓ (29/11/2007)

La primera reunió d'aquesta Taula Sectorial Socioeconòmica es va celebrar el dia 29 de novembre de 2007, a les 10:00 del matí en el Saló Hivern de l'Hotel Nelva (Avinguda 1º de Maig 9, Murcia, T:968 060200).

Descargar el programa de la reunión y la lista de asistentes Documento PDF (46 KB)

FOTOS DE LA TAULA SECTORIAL AGRÀRIA

Taula Agrària. Foto 1      Taula Agrària. Foto 2

Taula Agrària. Foto 3

Abans