Logo de la Confederación Hidrográfica del Segura, anar a la pàgina principal

 Estàs en :: Inicio > Planificació > Cicle de Planificació 2009-2015 > Esdeveniments de Participació > mesa_socioeconomica

CELEBRADA LA TAULA SECTORIAL SOCIOECONÒMICA

D'acord amb la intenció del MMA de fer efectiva la participació activa en el procés de planificació i com s'indica en el "Projecte de participació pública" en el procés de planificació s'ha previst la constitució de diverses taules sectorials.

La finalitat d'aquestes taules és establir el marc adequat per a desenvolupar aquesta participació pública activa entre els agents socials i econòmics i l'Oficina de Planificació Hidrològica de la Confederació Hidrogràfica del Segura.

Riu Segura al seu pas pel nucli urbà d'Oriola (Alacant)
Riu Segura al seu pas pel nucli urbà d'Oriola (Alacant)

La taula sectorial socioeconòmica comprèn 5 tipologies d'entitats. Estarien representades les organitzacions sindicals mes representatives de la Demarcació, federacions d'empresaris, cambres de comerç de tots els territoris de la Demarcació, i diferents associacions de consumidors. Es disposarà també de la participació de personal cientificotècnic de la UPCT.

Els integrants proposats inicialment per a la taula sectorial socioeconòmica són els següents:

  • Unions Territorials dels sindicats UGT y CCOO: UGT-Murcia, UGT-Castilla La Mancha, UGT-País Valenciano, UGT-Andalucía, CC.OO.- Región de Murcia, CC.OO.- Castilla La Mancha, CC.OO –Andalucía, CC.OO -País Valenciano.
  • Confederacions d'empresaris: Confederación Regional de Organizaciones Empresariales de Murcia (CROEM), Confederación de Empresarios de Albacete (FEDA), Confederación de Organizaciones Empresariales de la Provincia de Alicante (COEPA), Confederación Empresarial de la Provincia de Almería (ASEMPAL).
  • Càmeres Oficials de Comerç: Cámara Oficial de Comercio, Industria y Navegación de la Murcia; Cámara Oficial de Comercio de Lorca; Cámara Oficial de Comercio, Industria y Navegación de Cartagena; Cámara Oficial de Comercio, Industria y Navegación de Albacete; Cámara Oficial de Comercio, Industria y Navegación de Almería; Cámara Oficial de Comercio e Industria de Orihuela; Cámara Oficial de Comercio, Industria y Navegación de Alicante.
  • Federacions d'Associacions de Consumidors: Federación de Asociación de Consumidores y Usuarios de la Región de Murcia; Federación de Asociaciones de Consumidores y Usuarios de Andalucía-FACUA; Unión de Consumidores de Castilla-La Mancha ; Federación de Asociaciones de Consumidores y Usuarios de la Comunidad Valenciana (F.A.C.U.CO.VA.)
  • Universidad Politécnica de Cartagena

PRIMERA REUNIÓ (22/11/2007)

La primera reunió d'aquesta Taula Sectorial Socioeconòmica es va celebrar el dia 22 de novembre de 2007, a les 10:00 del matí en la Sala de Juntes de la Confederació Hidrogràfica del Segura (Plaza de Fontes nº1 30001 Murcia)

Descarregar el programa de la reunió i la llista d'assistents. Document PDF (43 KB)

FOTOS DE LA TAULA SECTORIAL SOCIOECONÒMICA

Taula Socioeconòmica. Foto 1      Taula Socioeconòmica. Foto 2

Taula Socioeconòmica. Foto 3      Taula Socioeconòmica. Foto 4

Abans